There was an error in this gadget

Pagi Selasa

Seperti mana ari2 yang lain..aku bangun pagi pekene air ali cafe..dah mmg rutin harian aku macamni dari dulu..arini aku dah tekad..nak main dota..dah dua minggu xdapat main dota..tapi pc aku xleh nak start game..so.terpakse la copy letak kat laptop abg aku...tapi nak copy lak sudah lame bangat..jap lagi nak paste lagi..aduyai....tlg la...nak men game pun susah..dah la malam2 xleh nak men.sebab internet tengah suck..nak kene tunggu kul 4 pagi baru ok.ni pun bangun awl sebab nak men dota...time2 macamni je leh main dota..

0 comments:

Leave a Comment

MrRahmat™. Powered by Blogger.