There was an error in this gadget

New Year!

Sedang Orang sibuk countdown new year..aku duk sibuk memikir perkara yang menimpa aku...nasib aku sentiasa malang bila tiba nya nak masuk new year....last tahun lepas..aku putus dengan orang yang aku syg...hehe...ntah la..nasib aku memang malang time new year...ingatkan dapat la countdown bersama orang yang tersayang..tapi xpenah dapat..hehee...tapi dah takdir aku macamni kan..so biar dan lupa kan je..2010 selang sehari(tak sampai sehari pun..lagi berapa jam je) nak masuk 2011 ati aku tenang..xpayah nak pikir sape2...selama setahun aku duk pendam perasaan...tak tahu nak salahkan sape..tapi aku rase aku patut dipersalahkan...biar la mase menentukan semua nya...aku dah xnak pikir ape dah...biar dia buat hal dia..aku buat hal aku..arap2 dia sehat + happy selalu...jgn bersedih2....skang ni aku duk abiskan mase aku dengan keje + blog bundle dan mudah.my..nak beli barang bnyk2...nak simpan fred perry yang pelik2...azam aku tahun ni rase nak kumpul duit...mane la tahu 10 tahun dari sekarang..aku leh buat bisnes bundle sendiri....hihihi...selang sehari masuk la umur ke suku abad...wah..kejap je mase berlalu..patut nya new year ni di panggil Hari tua sedunia...sebab masuk je tahun baru..kite akan melangkah ke angka umur yang baru...

End Of 2010..Welcome To 2011

Assalammualaikum..selamat pagi semua...lame gak aku xupdate ni...sebenar nya aku tak tau nak tulis ape..ari2 duk aku dengar seorang mak duk carut2...maki2 anak...bodoh ke?orang cakap perkataan yang kuar dari mulut tu satu doa..ntah la..kadang2 tu aku kesian gak tgk si anak ni..tapi kadang2 si anak ni pun degil..ala..mane tak nya..mak ngan ayah mane ade kat umah setiap mase..berniaga je...yang si anak kadang2 kul 10 or 12 malam still merayap lagi..aritu aku penah terserempak..kul 12 tengah main kat halaman depan umah orang...naik darah aku kejap...ye la..kul 12 malam..budak tu sorang2 je...ingatkan ape la tadi...kesian lak aku tgk si anak ni..macam xde mak ngan bapak lak...arap2..2011 ni mak dia akan berubah..

kisah bundle

Ahaks..semalam aku ade deal dua helai baju ...kalo nak di ikutankan memang la xmenarik sangat.saje je nak buat koleksi kan..deal punya deal...harga dah setuju..so..aku cakap la...saya nak mintak hold sampai esok pagi...lepas tu orang tu lek je cakap.."sory bro..barang ni sape cepat dia dapat" hehehe...dalam ati aku..peh..belagak sombong betul..xpe2..aku blas dengan rilek..xpela bang..terima kasih...nak hold sampai esok je..bukan 2 3 ari..erm...kenapa la sombong sangat..bukan nya aku tak tau..barang bundle sampai macamne...pastu kejap tadi..aku deal lagi sehelai baju..aku duk msg tanye dia bole kurang ke x..dia cuma kurang kan rm5 je..huhuhu..aku pun mintak tawar lagi...kurang lagi sikit...terus kasi kate putus..yang harga dia bagi tu last..xde kurang2 lagi..hahaha..kalo ikutkan ati aku..nak je  aku sound..abg simpan la baju tu..jual mahal2..macam la aku tak tau barang bundle sampai macamne...haiz...bukan ape...cuma mintak kurang lagi sikit je..kalo baju tu betul2 barang made in england atau japan..bole la aku terima lagi dengan harga yang dia bagi tu..tapi ni made in china...xpe2..simpan la barang tu k...ni ade lagi satu kesah..aku duk belek2 baju dekat mudah..terjumpa baju yang size aku kan..dia bukak rm25...kain dia warna putih..tapi xla menarik sangat..disebabkan murah..aku deal la harga..mintak kurang jadi rm20..dia leh sound aku.."sory la bro..tu arge tetap"hahaha..aku tergelak dalam ati aku...xpe2..aku balas..terima kasih ye...selang beberapa ari tu..dia msg aku balik...bang..amik la baju tu..saya bg rm20..sebab nak clear stok....dalam ati aku cakap..baru ko tau nak mengalah...xpayah nak main arge..sebab aku pun main bundle gak...tapi aku xbalas...malas nak layan...aku nak beli sebab nak clearkan barang dia la..nanti cepat dia setel..dia bole cari barang baru.tapi orang tu duk main harga..simpan la...pasal baju rm50 tu...made in china...simpan la...kalo aku betul2 nak cari baju tu..cuma  tambah rm20 or rm30 je leh dapat lagi lawa..lagi baru..dan made in england lagi..

Mintak Kurang Rm10 xkan xbole?alahai...

alahai..ape nak jadi la..mintak kurang rm10 je..terus bank in..still xnak bagi..wtf...kalo barang ko tu made in england or made in japan aku ok je..xkesah ko nak jual rm100 pun aku beli..tapi made in china..mintak kurang lagi rm10 pun xdapat...xpe2..ko simpan je baju tu..sape beli memang bodoh la....

New Hobby

assalammualaikum..selamat petang..lame gak aku xupdate ni..sementara nak mengira taun 2010 abis...so tambah kan lagi semak post aku ni kat tahun 2010..lepas ni nak masuk 2011..ade dalam 4 ari lagi maybe...ni ha nak cite sikit pasal hobby baru aku..skang ni setiap mase..setiap waktu aku akan pikir kan bundle je..ahaks...sape kate barang bundle jijik?bagi aku la kan...aku rase elok layan bundle dari aku kene tipu beli barang baru..sebab bundle ni sememang nya kite tau barang2 original yang pakai arini..esok dan bila2 bole pakai...cuba korang bayangkan..beli barang baru dan mahal2..(belum tentu lagi made in mane)bole pakai sekejap je...tapi beli barang bundle murah lak tu..leh pakai lame...contoh macam fred perry la..made in england yang arge dia rm500 dekat butik..kalo setakat gaji ko rm1500 sebulan.nak ke beli baju fred perry kat butik??tak payah nak belagak..tak payah nak pandang rendah ngan orang yang beli baju bundle..tak payah nak sombong belagak bajet kaya nak beli barang mahal2...simpan tuk makan je ok ape..ingatkan skang orang pandang sangat ke kite beli barang2 dekat butik??ingat butik ade ke barang2 lame design2 lame kain2 lame??ingat butik tu 100% original ke??dari idop kene tipu..baik kite beli barang yang kita sedia tau yang barang tu original mane...

Isu Green Laser!!

ahaks..aku pening duk pikir kan...green laser tu ape dia??skang duk heboh isu pasal tu.tibe2 aku tertengok dekat facebook member aku pic ni...hahahahaha..

Last Week For 2010

assalammualaikum..selamat pagi semua...sedar x sedar..minggu ni minggu terakhir tuk 2010..ahaks..kejap je kan mase berlalu..banyak kenangan pahit dan manis 2010 ni....tahun depan iaitu lagi 7 ari ...bermakna masuk la umur aku 25 tahun..hehehe..

my page on facebook..

batu sembilan page oh facebook

1st Time Dalam Sejarah Hidup aku!!

Assalammualaikum..selamat senja semua..arini aku xpegi bundle..sebab duit xde..kalo x..setiap minggu asik pegi bundle je..xkesah la jauh ke dekat..mesti nak singgah gak..aku rase..2010 sampai sini saje aku layan bundle...sebab dah letih..tunggu bulan puasa tahun depan lak..kasi dorang simpan dulu barang2 dorang...lagipun skang kan dah banyak blog2 jual barang2 bundle..mudah.my pun banyak barang2 bundle..so..kalo betul aku nak beli barang..aku akan tgk dekat sane je..ops...jauh dah ni...1st time dalam sejarah hidup aku sebenar nya arini aku kuar g mane2 pakai suar pendek..hahaha..aku dah lame nak pakai suar pendek..kuar jalan2 ke..kuar ngan awek ke..ops..aku xde awek..hahaha..ngan kawan2 ke...xkesah la..janji g jenjalan...so..arini la buat pertama kali dalam idop aku..aku pakai suar pendek...

Baju Yang Di Ingini!!








Kalau korang jumpa baju ni dekat mane2...kasi la tau aku...

New Hero?


wah..ade dua hero baru yang aku nampak...damn..sudah susah nak lawan dorang..pening lagi..aku baru je test main map baru tu..tapi mate dah ngantok..tak tau ape yang aku main..hahaahha..tapi ni ha loading nya gambar..smart gak...

6.70

wah..akhir nya kuar dah map baru...

http://www.getdota.com/

Made In Italy??



wtf..selalu nya aku dapat or jumpa fred perry made in japan/england/macau/china/hongkong/portugal....kali ni aku dapat fred perry made in italy..

Blur

Assalammualaikum..selamat pagi semua..sebenar nya aku tak tau nak tulis ape  ni..tapi jari ni ha asik nak menaip je..hehe..semalam aku duk tgk mudah..jumpa jacket fred perry..mintak kurang rm5 je...susah betul nak dapat..so..aku xjadi nak beli..ala..ape salah nya kurang rm5..dia bukak arge rm45..xkan rm40 xdapat..berkeras ati sangat..xrugi mane pun rm5 di kurang kan...nanti satu mase..kalo ade barang lagi..bole beli lagi kan..sebab 1st come..mesti la 1st serve...rm5 je..alahai..pelik tol la..ade lagi baju yang tak masuk akal...orang lain bole jual rm30..dia leh bukak arge rm40 rm 50 rm60..lagi xmasuk akal kan?barang bundle.mesti orang nak beli yang murah2...tapi xpe la..kalo dah minat kan..mahal pun xpe...jacket tu nampak biasa je...

Percaya or Tidak?


fred perry ni berharga rm20??yup2...petang tadi aku bank in..semalam member aku beli fred perry ni design same je...colour same...dengan harga rm40..adeh..malam semalam tgk balik..ade fred perry ni berharga rm30..tapi mintak kurang dapat rm20..kalau betul la orang tu xtipu aku..kemungkinan esok dapat code pos laju.then rabu sampai la baju...

New Update

assalammualaikum..selamat malam..aku dah lame xupdate blog ni..xde orang nak view dah..sebenarnya aku tak tau nak tulis ape..cuma rase macam pelik je...kenapa aku skang ni duk gila dengan barang2 bundle?asal jumpa je bundle..mesti aku pgi..setiap ari aku duk pk kan barang2 bundle..kan best kalo aku dah bukak bundle sendiri..aku kene cari modal sikit..cari duit..untuk buat perniagaan bundle..maybe satu mase nanti..one day..semua cita2 aku ni akan tercapai..cuma skang aku tengah belaja jenis2 kain dan baju2 orang yang minat...seyes aku cakap..bundle ni satu bisnes yang menguntungkan..cuba la korang bayangkan..dalam 100kg guni bundle dengan harga rm500,dalam 100k guni bundle tu ade la dalam 500 helai..10 dari barang2 tu memang arge bole cecah dekat rm100 sehelai..ade lagi 490 helai..yang lain jual rm10 sehelai or rm5 sehelai..kan dah banyak untung tu...so.target tuk perniagaan aku tuk mase akan datang..bukak bundle..xkesah la kedai kecik atau besar.pasar malam ke ape..yang penting aku nak berniaga barang2 bundle...sebab aku pun dah addict dengan barang2 bundle...skang ari2 duk pakai baju yang beli dekat bundle..mane dah nak pandang shoping complex...mane x nya..pernah tgk orang pakai fred perry kaler pink??ahaks..aku la orang nya..lau pun member2 aku cakap jambu pakai kaler pink..tapi aku cabar kat member2 aku..kalo korang jumpa fred perry kaler pink dan beli pastu tunjuk kan dekat aku..aku akan bagi ape yang dia nak..(bukan butik nya barang..tapi butik nya barang rm500) so aku tau memang xmampu nak beli dekat butik...Hidup la Bundle tuk kite dan mase akan datang..

FRED PERRY Made In Hong Kong

lambang Fred perry ni lain dari yang lain..so aku beli la..sebab size muat dengan aku..bole buat pakai jalan2...hehehe..

My Hobby

asssalammualaikum..selamat malam..akhirnya aku dapat gak dr martens 3 hole...bukan susah lagi nak cari..ade jugak kat bundle chow kit...tapak still xhaus lagi..aku beli baru rm50..so xrugi la aku beli..bundle tu memang bundle kasut..3 lot kedai semua kasut je sahaja..sape yang berminat nak cari kasut bundle..pergi la sane..kasut yang paling mahal rm50 sahaja..semua kasut branded...rugi kalo xpegi..oh lupa lak..sebelum tu..aku pegi bundle kat ampang..2 bundle aku pegi..tapi satu barang pun xdapat..hampa pun ade..tapi still lagi semangat nak cari barang2 bundle yang cun2..hahaha...dari ampang singgah ke kg baru..ahaks...di kampung baru jumpa t-shirt fred perry yang ade gambar..yup..memang susah nak cari fred perry ni..nanti kalo ade mase..aku upload pic baju tu..camera xde la nak upload...skang aku tengah kumpul fred perry t-shirt...nanti dah banyak aku nak buat koleksi macam brader ni buat koleksi adidas kirin jfa..ni antara2 gambar koleksi adidas kirin jfa beliau..




kalo la koleksi fred perry aku macam koleksi adidas kirin jfa ni..memang akan aku buat macamni..hahahaha..cuma dua helai je brader ni xde..satu gambar burung tengah pijak Bola seperti logo jfa tu (pic baju tu ade kat profile fb aku) satu lagi JFA + Disney yang ade dekat member aku..hahaha...kalo brader ni dapat dua helai ni..complete la koleksi dia...bende2 macamni kene rajin cari...ade yang murah..ade yang mahal..untung nasib dapat rm5 tuk kain yang baru..kalo badluck..harga dia melambung2 sampa hengat punya....so..kene pandai cari la..korang percaya x?koleksi baju2 n xde dekat butik adidas..ni semua original adidas made in japan..so..xde kat butik2 adidas kat malaysia..semua ade dekat bundle je....

Rock The World 10

ni ha rock the world 10 flyers...aku rase macam best je rtw ni..sebab banyak band otai2...tuk tahu lebih lanjut masuk website ni....

http://rocktheworld.com.my/

Penangan Bundle...

percaya x cakap aku...baju fred perry yang aku beli tadi harga kat butik rm500??percaya xcakap aku..fred perry lengan panjang susah nak dapat??percaya x cakap aku??sweater fred perry susah nak dapat??hahaha..itu la penangan bundle weh...untung nasib dapat barang lawa2..fred perry polo tee dekat butik rm534..masuk akal ke x harga ni??pendapatan rm2k pun belum tentu lagi terpikir nak beli sehelai baju yang bole bayar ansuran bulanan kete abg aku...so...xkesah la orang nak cakap aku ni kaki bundle ke ape..bagi aku la..bundle ni satu kepuasan...kite cari barang yang kite nak..pastu bila kite jumpa..xke rase ko puas ati ape yang ko nak tercapai??kite memang dah tau barang tu memang dah ade dekat butik..tapi mampu ke nak beli??hehehe...bagi orang macam aku la..pendapatan aku yang xseberapa...bia la aku beli kat bundle je.lagi satu mampu..dapat barang yang pelik2...untung nasib dapat barang2 yang baru..tiada koyak..kotor ke ape...

FRED PERRY Round Neck Tee



aku baru je amik fred perry ni...beli online..nasib gak kalo dapat barang cantik2..baju ni dia nak jual rm45..tapi ayat2..dapat la rm30...

Barang yang Nak Di cari

korang rase semua barang2 ni murah2 ke kat butik??kalo xde rm500 satu barang pun xbole bawak keluar..tapi lain kat bundle..barang2 macamni bersepah..untung nasib dapat yang lawaa2..betul x?xrugi pun barang bundle ni...bace artikel ni...

http://bajuberjenama.blogspot.com/

Hitz.Fm

assalammualaikum..selamat petang semua..arini nak share skit radio fav aku...dulu aku selalu dengar fly.fm..sebab radio hitz.fm xclear kat tempat aku..skang ni aku dah xdengar fly.fm..sebab hitz.fm dah clear kat tempat aku..kalo dulu aku tumpang kete member aku..ape2 hal aku mesti tukar radio hitz.fm.dulu aku tlg orang jual bege..ade radio..sampai je bege..aku mesti cari siaran hitz.fm...kepala otak aku mesti pikir radio tu kalo sampai bege..hahahaha..sampai skang..kalo aku drive..1st sekali aku mesti bukak radio..kalo kat umah kadang2 aku dengar kat astro..kadang2 aku dengar online..ni link tuk dengar online...

Made In Japan FRED PERRY Roundneck LSleeve

ha..aku baru je amik baju ni..aku ingatkan t-shirt biasa lengan panjang..rupa2 kain macam sweater..ok la..rm40 je..nampak baru lagi..tah size L tapi XL bole pakai..so...L japan macam XL malaysia...

jiran yang fuck...

alahai..asal la jiran aku ni..nak jadi bodoh ke ape?xpaham bahasa...ingat bagus sangat ke anda?asal?tak puas ati ngan aku?nak bomoh aku?sila la...aku xkesah pun kalo kene..allah tu maha kuasa...kat dunia ni dia leh lepas...dia nak pukul aku tadi??aku tunggu je dia usik aku..asal la bini dia halang??haiz...asal xnak usik aku.??owh...tak pikir ade anak2 ke??aduhai..pelik tol la ngan jiran aku ni..macamni lah orang yang disangka diri dia dah hebat sangat...sampai xnak pikir..nasib la dia xusik aku..xdapat gak point dari dia..aku tunggu point je dari dia sebenar nya..yang penting dia usik aku..itu je..aku xkan usik orang nya la...sebab kalo usik orang..memang tau aku salah..bila orang usik kite...dia yang salah....wtf..usik la aku tadi.....

MrRahmat™

Frust?ops..xde guna dah kan..

assalammualaikum..selamat malam..bosan2..aku tak tau nak buat ape..rase nak tido pas aku menaip ni..dah setahun dah mase berlalu..kejap je kan rase..aku pun xtau la kenapa..kenapa perasaan macamni still menghantui aku?erm..ape bole buat..aku ni manusia yang lemah..kadang2 aku kesilapan..dan ade kelemah tersendiri...kita xnampak ape yang ade kat diri kita..tapi orang akan nampak..hehe...ape2 pun..thanks to someone..becoz u love me before this...i hope u always happy...aku cuma rase terkilan..bila aku berbaik ngan orang..orang tu xpenah rase bersyukur sangat..bila aku xsuka berkira ape yang aku bagi...tapi orang suka balik berkira?kenapa?nak sangat aku berkira ke??aku bukan jenis macamtu..xpayah nak bayar..aku bagi semua tu ikhlas...kalo aku kejam..mata duitan..xperlu la aku ajak ko kuar..dan susah2 kuar duit aku..baik aku suh je sape2 blanje aku..hehe..nvm..skang ni aku kumpul duit..tuk beli barang2 bundle..ade duit sikit..aku mesti pegi bundle..cari baju yang berkenan..simpan banyak2 baju..nanti raya xpayah nak shopping lagi..sebab kebanyakan baju  bundle..still ade yang baru lagi..baju yang 10x ganda lebih murah dari butik...cuma barang terpakai je kan..tapi condition baru lagi..xrugi la...yang penting..kena pandai cari la...good night...salam all...

Nasi Lemak Kosong

Assalammualaikum..selamat pagi semua...arini aku bangun pagi..sebab terjaga..tak tau nak buat ape...aku mandi2..siap2..pergi balakong buat atm kad aku yang dah rosak...rase2 dah tige minggu atm kad aku rosak...3 minggu jugak aku xde duit kat tangan..hahaha..nasib arini system x down..so..selesai la sudah proses  atm kad aku..so g mane2 skang aku ade duit balik...then aku balik..singgah taman suntex..beli nasi lemak..lauk ayam dengan telor..rm5..ok la kot..sebab nasi tambah...bila sampai umah aku makan nasi lemak tu..rase kosong plak..last la aku beli dekat situ..nasi lemak macam makan nasi putih je..orang tu xreti masak atau nak save??wtf..kalo nak save..tak pyah la meniaga macamni..buat marah orang je...

Short Form

A
A3 – Anytime, anywhere, anyplace
AA – As above
AAF – As a matter of fact
AAK – Asleep at keyboard
AAK – Alive and kicking
AAMOF – As a matter of fact
AAMOI – As a matter of interest
AAP – Always a pleasure
AAR – At any rate
AAS – Alive and smiling
AASHTA – As always, Sheldon has the answer (Bike mechanic Sheldon Brown)
AATK – Always at the keyboard
ABC – Already been chewed
ABT – About
ABT2 – Meaning About to
ABTA – Meaning Good-bye (signoff)
ABM – Automated Bank Machine
ACD – ALT / CONTROL / DELETE
ACDNT – Accident (e-mail, Government)
ACK – Acknowledge
ACPT – Accept (e-mail, Government)
ACQSTN – Acquisition (e-mail, Government)
ADAD – Another day, another dollar
ADBB – All done, bye-bye
ADD – Address
ADD – Attention Deficit Disorder
ADDY – Address
ADIH – Another day in hell
ADIP – Another day in paradise
ADMIN – Administrator
ADMINR – Administrator (Government)
ADN – Any day now
ADR – Address
AEAP – As early as possible
AF – April Fools
AFC – Away from computer
AFAIAA – As far as I am aware
AFAIC – As far as I am concerned
AFAIK – As far as I know
AFAIUI – As far as I understand it
AFAP – As far as possible
AFJ – April Fool’s joke
AFK – Away from keyboard
AFZ – Acronym Free Zone
AFPOE – A fresh pair of eyes
AH – At home
AIAMU – And I am a money’s uncle
AIGHT – Alright
AIR – As I remember
AISB – As it should be
AISB – As I said before
AISI – As I see it
AITR – Adult in the room
AKA – Also known as
ALCON – All concerned
AMAP – As much as possible
AMBW – All my best wishes
AMBZ – All My Brothers
AML – All my love
AMOF – As a matter of fact
ANSP – Age and Sexual Preference
AOE – Area of effect (online gaming)
AOM Age of majority
AOM – Age of Mythology (online gaming)
AOTA – All of the above
AOYP – Angel on your pillow
APAC – All praise and credit
AQAP – As quick (or quiet) as possible
ASIG – And so it goes
ASAP – As soon as possible
A/S/L – Age/sex/location
ASL – Age/sex/location
ASLA – Age/sex/location/availability
AT – At your terminal
ATB – All the best
ATEOTD – At the end of the day
ATM – At the moment
ATM – Automated Teller Machine
ATSITS – All the stars in the sky
ATSL – Along the same line (or lines)
AWC – After awhile crocodile
AWESO – Awesome
AWOL – Away without leaving
AYDY – Are you done yet?
AYEC – At your earliest convenience
AYOR – At your own risk
AYSOS – Are you stupid or something?
AYS – Are you serious?
AYT – Are you there?
AYTMTB – And you’re telling me this because
AYV – Are you vertical ?
AZN – Asian
B
B – Back
B2W – Back to work
B8 – Bait (person teased or joked with, or under-aged person/teen)
B9 – Boss is watching
B/F – Boyfriend
B/G – Background (personal information request)
B4 – Before
B4N – Bye for now
BAG – Busting a gut
BA – Bad Ass
BAK – Back at keyboard
BAS – Big ‘butt’ smile
BAU – Business as usual
BAY – Back at ya
BB – Be back
BB – Bebi / Baby (Spanish SMS)
BBC – Big bad challenge
BBIAB – Be back in a bit
BBIAF – Be back in a few
BBIAM – Be back in a minute
BBIAS – Be back in a sec
BBL – Be back later
BBN – Bye, bye now
BBQ – Barbeque, “Ownage”, shooting score/frag (online gaming)
BBS – Be back soon
BBT – Be back tomorrow
BC – Because
B/C – Because
BC – Be cool
BCNU – Be seeing you
BCOS – Because
BD – Big deal
BDAY – Birthday
B-DAY – Birthday
BDN – Big darn number
BEG – Big evil grin
BF – Boyfriend
BFAW – Best friend at work
BF2 – Battlefield 2 (online gaming)
BF – Best friend
BFF – Best friends forever
BFFL – Best friends for life
BFFLNMW – Best friends for life, no matter what
BFD – Big freaking deal
BFG – Big  freaking grin
BFFN – Best friend for now
BFN – Bye for now
BG – Big grin
BGWM – Be gentle with me
BHL8 – Be home late
BIB – Boss is back
BIBO – Beer in, beer out
BIF – Before I forget
BIL – Brother in law
BION – Believe it or not
BIOYA – Blow it out your ass
BIOYN – Blow it out your nose
BISFLATM – Boy, I sure feel like a turquoise monkey!
BLNT – Better luck next time
BM – Bite me
BME – Based on my experience
BM&Y – Between me and you
BMOC – Big Man On Campus -Just Added-
BO – Body Odour
BOL -Best of luck
BOLO – Be on the look out
BOOMS – Bored out of my skull
BOSMKL – Bending over smacking my knee laughing
BOYF – Boyfriend
BPLM – Big person little mind
BRB – Be right back
BRD – Bored
BRT – Be right there
BSOD – Blue screen of death
BT – Bite this
BT – Between technologies
BTA – But then again
BTDT – Been there, done that
BTW – By the way
BTYCL – Meaning ‘Bootycall’
BUBU – Slang term for the most beautiful of women
BWL – Bursting with laughter
BYOB – Bring your own beer
BYOC – Bring your own computer
BYOP – Bring your own paint (paintball)
BYTM – Better you than me
C
C&G – Chuckle & grin
CAD – Control + Alt + Delete
CAD – Short for Canada/Canadian
CAM – Camera (SMS)
CB – Coffee break
CB – Chat break
CB – Crazy bitch
CD9 – Code 9, Meaning “parents are around”
CIAO – Good-bye (Italian word)
CICO – Coffee in, coffee out
CID – Crying in disgrace
CID – Consider it done
CLAB – Crying like a baby
CM – Call me
CMB – Call me back
CMAP – Cover my ass partner (online gaming)
CMIIW – Correct me if I’m wrong
CMON – Come on
CNP – Continued (in) next post
COB – Close of business
COS – Because
C/P – Cross post
CP – Chat post (or continue in IM)
CR8 – Create
CRB – Come right back
CRBT – Crying really big tears
CRS – Can’t remember stuff
CSG – Chuckle, snicker, grin
CSL – Can’t stop laughing
CSS – Counter-Strike Source (online gaming)
CSW – Computer Savvy WeBlog
CT – Can’t talk
CTC – Care to chat?
CTHU – Cracking the hell up
CU – See you too
CU – See you
CU2 – See you
CUA – See you around
CUL – See you later
CULA – See you later alligator
CUL8R – See you later
CUMID – See you in my dreams
CURLO – See you around like a donut
CWOT – Complete waste of time
CWYL – Chat with you later
CYA – See you
CYAL8R – See you later
CYE – Check your e-mail
CYEP – Close your eyes partner (online gaming)
CYO – See you online
D
D2 – Dedos / fingers (Spanish SMS)
D46? – Down for sex?
DA – Meaning “The”
DAR – Don’t Always Recognize
DBAU – Doing business as usual
DD – Dear (or Darling) daughter
DD – Due diligence
DEGT – Dear (or Darling) daughter
DF – Don’t even go there
DGAF – Don’t give a fuck
DGTG – Don’t go there girlfriend
DH – Dear (or Darling) husband
DHU – Dinosaur hugs (used to show support)
DIIK – Darned if I know
DIKU – Do I know you?
DILLIGAF – Do I look like I give a fuck ?
DILLIGAS – Do I look like I give a sugar?
DIS – Did I say?
DKDC – Don’t know, don’t care
D/L – Download
DL – Download
DL – Down low
DL – Don’t laugh
DLBBB – Don’t let (the) bed bugs bite
DLTBBB – Don’t let the bed bugs bite
DM – Doesn’t matter
DM – Direct message
DMM – Don’t Matter Much
DN – Down
DNC – Do not compute (meaning I do not understand)
DNR – Dinner (SMS)
DNR – Do not recognize
DNR – Do No Resuscitate
DNT – Don’t d00d Dude
DOA – Dead On Arrival
DOE – Daughter of Eve
DP – Display Picture (Yahoo Messenger Chat)
DPS – Damage per second (online gaming)
DQMOT – Don’t quote me on this
DR – Didn’t read
DS – Dear (or Darling) son
DTM – Don’t Think or Too Much
DTR – Define the relationship
DTRT – Do the right thing
DTS – Don’t think so
DUPE – Duplicate
DUR – Do you remember?
DUR – Duration (Online Gaming)
DV8 – Deviate
DW – Dear (or Darling) wife
DWF – Divorced white female
DWM – Divorced white male
DXNRY – Dictionary
DYNWUTB – Do you know what you are talking about?
DYOR – Do your own research (common stock market chat slang)
E
E – Ecstasy
E – Enemy (online gaming)
E1 – Everyone
E123 – Easy as one, two, three
E2EG – Ear to ear grin
EAK – Eating at keyboard
EBKAC – Error between keyboard and chair
ED – Erase display
ED – Erectile dysfunction
EF4T – Effort
EG - Evil grin
EIP – Editing in progress
EMA - E-mail address
EMFBI – Excuse me for butting in
EMSG – E-mail message
ENUF – Enough
EPD – Episode
EOD – End of day
EOD – End of discussion
EOD - End Of Days
EOL – End of lecture
EOL – End of life
EOM – End of message
EOT – End of transmission
EODZ – End Of dayz
ERS2 – Eres tz / are you (Spanish SMS)
ES – Erase screen
ETA – Estimated time (of) arrival
ETF – Emergency task force (Canadian Law Enforcement Term)
EVA – Ever EVO Evolution
EWG – Evil wicked grin (in fun, teasing)
EZ - Easy
EZY-  Easy
F
F – Meaning female
F2F – Face to face
F2P – Free to play (online gaming)
FAF – Funny as *fuck*
FAQ – Frequently Asked Questions
FBF – Fat boy food (e.g. pizza, burgers, fries)
FBM – Fine by me
FC – Fingers crossed
FC’INGO – For crying out loud
FEITCTAJ – Fuck ‘em if they can’t take a joke
FFS – For Fuck’*sakes
FICCL – Frankly I couldn’t care a less
FIDGAD – Frankly, I don’t give a Damn
FIIK – Fucked if I know
FIIOOH – Forget it, I’m out of here
FIMH – Forever in my heart
FISH – First in, still here
FITB – Fill in the blank
FOMC – Falling off my chair
FOAD – Fuck off and die
FOMCL – Falling off my chair laughing
FPS – First Person Shooter
FRT – For real though
FTBOMH – From the bottom of my heart
FTW – For the win
FUBAR – Fouled up beyond all recognition
FUBAR – Fucked up beyond all recognition
FUBB – Fouled up beyond belief
FW – Forward
FWIW – For what it’s worth
FWM – Fine with me
FYEO – For your eyes only
FYA – For your amusement
FYI – For your information
G
G – Grin
G – Giggle
G/F – Girlfriend
G2CU – Good to see you
G2G – Got to go
G2R – Got to run
G9 – Genius
GA – Go ahead
GAL – Get a life
GAS - Got a second?
GB – Goodbye
GBU – God bless you
GDR – Grinning, ducking, and running
GD/R – Grinning, ducking, and running
GFI – Go for it
GF – Girl friend GFN Gone for now
GG – Gotta Go
GG – Good Girl
GG – Good Game (online gaming)
GG – Brother (Mandarin Chinese txt msgs)
GGA – Good game, all (online gaming)
GGMSOT – Gotta get me some of that
GGOH – Gotta Get Outa Here
GGP – Got to go pee
GH – Good hand (online gaming)
GIAR – Give it a rest
GIC – Gift in crib (online gaming)
GIGO – Garbage in, garbage out
GIRL – Guy in real life
GJ – Good job
GL – Good luck
GL/HF – Good luck, have fun
GLNG – Good luck next game
GMBA – Giggling my butt off
GMTA – Great minds think alike
GN – Good night
GNIGHT – Good night
GNITE – Good night
GNSD – Good night, sweet dreams
GOI – Get over it
GOL – Giggling out loud
GR8 – Great
GRATZ – Congratulations
GRL – Girl
GRLPWR – Girl Power
GRWG – Get right with God
GR&D – Grinning, running and ducking
GT – Good try
GTFO – Get the fuck out
GTG – Got to go
GTRM – Going to read mail
GTSY – Great (or good) to see you
GUD – Good
H
H – Hug
H8 – Hate
H8TTU – Hate to be you
HAG1 – Have a good one
HAK – Hug and kiss
HAU – How about you?
H&K – Hugs & kisses
H2CUS – Hope to see you soon
HAGN – Have a good night
HAGO – Have a good one
HAND – Have a nice day
HANOVR – Hang over
HB – Hurry back
HB – Hug back
H-BDAY – Happy Birthday
HBU – How about you?
HF – Have fun
HFAC – Holy flipping animal crackers
H-FDAY – Happy Father’s Day
HHIS – Head hanging in shame
HL – Half Life (online gaming)
HLA – Hola / hello (Spanish SMS)
H-MDAY – Happy Mother’s Day
HNL – (w) Hole ‘nother level
HOAS – Hold on a second
HP – Hit points / Health points (online gaming)
HRU – How are you?
HST - Harmonized Sales Tax (new form of  tax in Canada -13% up to 15%-)
HTH – Hope this helps
HUB – Head up butt
HUYA – Head up your ass
HV – Have
HVH – Heroic Violet Hold (online gaming)
HW – Homework
I
I2 I – too (me too)
IA8 – I already ate
IAAA – I am an accountant
IAAD – I am a doctor
IAAL – I am a lawyer
IAC – In any case
IAE – In any event
IANAC – I am not a crook
IANAL – I am not a lawyer
IAO – I am out (of here)
IB – I’m back
IB – I’m back
IC – I see
ICAM – I couldn’t agree more
ICBW – It could be worse
ICEDI – I can’t even discuss it
ICFILWU – I could fall in love with you
IDC – I don’t care
IDK – I don’t know
IDTS – I don’t think so
IDUNNO – I don’t know
IG2R – I got to run
IGHT – I got high tonight
IGN – I (I’ve) got nothing
IGN – Internet Gaming Network
IGP – I got to (go) pee
IHNI – I have no idea
IIRC – If I remember correctly
IIIO – Intel inside, idiot outside
IK – I know
IKR – I know, right?
ILBL8 – I’ll be late
ILU – I love you
ILUM – I love you man
ILY – I love you
IM – Instant message
IMAO – In my arrogant opinion
IMHO – In my humble opinion
ImL – (in ariel font) Means I love you (a way of using the American sign language in text)
IMNSHO – In my not so humble opinion
IMO – In my opinion
IMS – I am sorry
IMSB – I am so bored
IMTM – I am the man
IMU – I miss u (you)
INAL – I’m not a lawyer
IOMH – In over my head
IOW – In other words
IRL – In real life
IRMC – I rest my case
ISLY – I still love you
ITAM – It’s The Accounting, Man (financial blogs)
ITYK – I thought you knew
IUSS – If you say so
IWALU – I will always love you
IWAWO – I want a way out
IWIAM - Idiot wrapped in a moron
IYKWIM – If you know what I mean
IYO – In your opinion
IYSS – If you say so
J
j00 – You
j00r – Your
JA – Just Acting
JAC – Just a sec
JAM – Just a minutes
JFF – Just for fun
JFGI – Just Fuck Google it
JIC – Just in case
JJA – Just joking around
JK – Just kidding
JLMK – Just let me know
JMO – Just my opinion
JP – Just playing
JP – Jackpot (online gaming, bingo games)
JTLYK – Just to let you know
JW – Just wondering
K
- Okay
K&T – Kiss And Tell
K8T – Katie k/b Keyboard
KK – Knock, knock
KK – Okay, Okay!
KB – Keyboard
KB – Kick butt (online gaming)
KDFU – Means Cracking (K) the (D as in Da) fucked up
KEWL – Cool
KEYA – I will key you later
KEYME – Key me when you get in
KFY – Kiss for you
KIA – Know it all
KIA – Killed In Action
KISS – Keep it simple, stupid
KIT – Keep in touch
KOC – Kiss on cheek
KOL – Kiss on lips
KOTC – Kiss on the cheek
KOTL – Kiss on the lips
KNIM – Know what I mean?
KPC – Keeping parents clueless
KS – Kill then steal (online gaming)
KT – Katie
KUTGW – Keep up the good work
L
L2G – Like to go?
L2G – (would) Love to go
L2K – Like to come
l33t – Leet, meaning ‘elite’
L8R – Later
L8RG8R – Later, gator
LBAY – Laughing back at you
LD – Later, dude / Long distance
LD - Learning Disability
LEMENO – Let me know
LERK – Leaving easy reach of keyboard
LFG – Looking for group (online gaming)
LFG – Looking for guard (online gaming)
LFM – Looking for more (online gaming)
LGH – Lets get high
LH6 – Lets have sex
LHSX – Lets have sex
LHM – Lord help me
LHO – Laughing head off
LIC – Like I care
LIK – Meaning liquor
LIMT – Laugh in my tummy
LMAO – Laughing my *a* off
LMBO – Laughing my butt off
LMFAO – Laughing my freaking *a* off
LMIRL – Lets meet in real life
LMK – Let me know
LMNK – Leave my name out
LOA – List of acronyms
LOL – Laughing out loud
LOL – Laugh out loud
LOL – Lots of love
LOLH – Laughing out loud hysterically
LOLO – Lots of love
LOLWTF – Laughing out loud (saying) “What the fuck ?”
LOTI – Laughing on the inside
LOTR – Lord of The Rings (online gaming)
LQTM – Laughing quietly to myself
LSHMBH – Laugh so hard my belly hurts
LSV – Language, sex and violence
LTD – Living the dream
LTNS – Long time no see
LTOD – Laptop of death
LTS – Laughing to self
LULT – Love you long time
LULZ – Slang for
LUS – The girl is lose or not playing it safe sexually (Sexual Term) or Playing it real easy (Non-sexual meaning)
LVM - Left voice mail
LWOS – Laughing without smiling
LY – Love ya
LYLAS – Love you like crazy
LYLC – Love you like a sis
LYSM – Love you so much
LYLAS – Love you like crazy
LYLC – Love you like a sis
LYSM – Love you so much
M
M8 – Mate
MC – Merry Christmas
MEGO – My eyes glaze over
MEH – Meaning a “shrug” or shrugging shoulders
MEHH – Meaning a “sigh” or sighing
MFI – Mad for it
MGB – May God bless
MIRL – Meet in real life
MKAY – Meaning “Mmm, okay”
MLM – Meaning give the middle finger
MM – Sister (Mandarin Chinese txt msg)
MMA – Mixed Martial Arts
MMK – Meaning okay? (as a question)
MNC – Mother nature calls
MNSG – Mensaje (message in Spanish)
MorF – Male or female?
MOOS – Member of the opposite sex
MOS – Mother over shoulder
MOSS – Member of same sex
MP – Mana points (online gaming)
MSG – Message
MTF – More to follow
MTFBWU – May the force be with you
MUAH – Multiple unsuccessful attempts (at/to) humor
MUSM – Miss you so much
MYO – Mind your own (business)
MYOB – Mind your own business
N
NOOB – Newbie, rookie (online gaming)
N1 – Nice one
N2M – Nothing too much
NADT – Not a darn thing
NALOPKT – Not a lot of people know that
NANA – Not now, no need
NBD – No big deal
NBFAB – No bad for a beginner (online gaming)
NC – Nice crib (online gaming)
NE – Any
NEO – New
NE1 – Anyone
NFM – None for me / Not for me
NFS – Need for Speed (online gaming)
NFS – Not for sale
NFW – No fucking way
NFW – Not for work
NFWS – Not for work safe
NH – Nice hand (online gaming)
NIFOC – Naked in front of computer
NIGI – Now I get it
NIMBY – Not in my back yard
NIROK – Not in reach of keyboard
NLT – No later than
NM – Nothing much / Never mind
NMH – Not much here
NMU – Not much, you?
NO1 – No one
NOOB – Meaning someone who is bad at (online) games
NOYB – None of your business
NP – No problem
NPC – Non-playing character (online gaming)
NQT – Newly qualified teacher
NR – Nice roll (online gaming)
NRN – No response/reply necessary
NS – Nice score (online gaming)
NSA – No strings attached
NSFW – Not safe for work
NSISR – Not sure if spelled right
NT – Nice try NTHING Nothing (SMS)
NVM – Never mind
NVR – Never
NW – No way
NWO – No way out
O
O4U – Only for you
O – Opponent (online gaming)
O – Meaning “hugs”
O -Over
OA – Online auctions
OATUS – On a totally unrelated subject
OB – Oh baby
OB – Oh brother
OI – Operator indisposed
OIC – Oh, I see
OJ – Only joking
OL – Old lady
OM – Old man
OM – Oh, my
OMDB – Over my dead body
OMFG – Oh my fucking G-d omfglmaobbqroflcopteriss oh my fucking G-d, laugh my ass off, owned, roll on floor spinning around I’m so sad
OMG – Oh my G-d
OMGYG2BK – Oh my G-d, you got to be kidding
OMW – On my way
ONL – Online
OO - Over and out
OOC – Out of character
OOH – Out of here
OOTD – One of these days
OOTO – Out of the office
OP – On phone
ORLY – Oh really?
OT – Off topic (discussion forums)
OTB – Off to bed
OTFL – On the floor laughing
OTL – Out to lunch
OTOH – On the other hand
OTP – On the phone
OTT- Over the top
OTTOMH – Off the top of my head
OTW – Off to work
OVA – Over
OYO – On your own
P
P – Partner (online gaming)
P2P – Parent to parent
P2P – Peer to peer
P2P – Pat to play (online gaming)
P911 – Parents coming into room alert
PAW – Parents are watching
PBOOK – Phonebook (e-mail)
PC – Player character (online gaming)
PCM – Please call me
PDH – Pretty darn happy
PDS – Please don’t shoot
PDQ – Pretty darn quick
PEEPS – People
PFT – Pretty fucking tight
PHD – Pretty Huge Dick
PIC – Picture
PIK – Picture
PIP – Peeing in pants (laughing hard)
PIP – Picture in Picture
PIR – Parents in room
PISS – Put in some sugar
PITA – Pain in the ass
PKMN – Pokemon (online gaming)
PL8 – Plate
PLMK – Please let me know
PLS – Please
PLU – People like us
PLZ – Please
PM – Private Message
PMFI – Pardon me for interrupting
PMFJI – Pardon me for jumping in
PMSL – Pee myself laughing
POAHF – Put on a happy face
POS – Parent over shoulder
POV – Point of view
POV – Privately owned vehicle (originally used to differentiate an individual’s vehicle from a military vehicle)
PPL – People
PPU – Pending pick-up
PROLLY – Probably
PRON – Meaning pornography
PRT – Party
PRW – People/parents are watching
PSOS – Parent standing over shoulder
PSP – Playstation Portable
PST – Please send tell (online gaming)
PST – Provincial Sales Tax (Form Of Tax In Canada)
PTB – Please Text Back
PTL – Praise the Lord
PTMM – Please tell me more PUG Pick up group (online gaming)
PWN – Meaning “own”
PXT – Please explain that
PU – That stinks!
PUP – Potentially Unwanted Program
PUKS – Pick up kids (SMS)
PZ – Peace
PZA – Pizza
Q
Q – Queue
QFE – Question for everyone
QFI - Quoted for idiocy
QFI – Quoted for irony
QIK – Quick
QL – Quit laughing
QQ – (qq) Meaning “crying eyes”
QQ – Quick question
QSL – Reply
QSO – Conversation
QT – Cutie
QTPI – Cutie pie
QUE – Pause or Pasused
R
R8 – Rate (SMS)
RBAY – Right back at you
RIP – Rest in peace
RL – Real life
RLY – Really
RME – Rolling my eyes
RMLB – Read my lips baby
RMMM – Read my mail man
RO – Repeat Offender (Mainly A Law Enforcement Term)
ROFL – Rolling on floor laughing
ROFLCOPTER – Rolling on floor laughing and spinning around
ROFLMAO – Rolling on the floor, laughing my ass off
ROTFL – Rolling on the floor laughing
ROTFLUTS – Rolling on the floor laughing unable to speak
RS – Runescape (online gaming)
RSN – Real soon now
RTBS – Reason to be single
RTFM – Read the fucking manual
RTFQ – Read the fucking question
RTMS – Read the manual, stupid
RTNTN – Retention (e-mail, Government)
RTRCTV – Retroactive (e-mail, Government)
RTRMT – Retirement (e-mail, Government)
RTSM – Read the stupid manual
RTWFQ – Read the whole fucking question
RU – Are you?
RUMOF – Are you male or female ?
RUT – Are u (you) there ?
RUOK – Are you okay ?
RX – Regards
RX - Meaning drugs or prescriptions
RYB – Read your Bible
RYS – Read your screen
RYS – Are you single?
S
S&M – Smart and Mouthy
S2R - Send to receive (meaning send me your picture to get mine)
S2S – Sorry to say
SA-1 – Special Agent First Class
SA-2 – Special Agent Second Class
SA-3 – Special Agent Third Class
SAL – Such a laugh
SA – Special Agent
SAM – Smart and mouthy
SBT – Sorry ’bout that
SC – Stay cool
SDMB – Sweet dreams, my baby
SETE – Smiling Ear-to-Ear
SFAIK – So far as I know
SH – Same here
SH^ – Shut up
SHID – Slapping head in disgust
SICNR – Sorry, I could not resist
SIG2R – Sorry, I got to run
SIHTH – Stupidity is hard to take
SIMYC – Sorry I missed your call
SIS – Snickering in silence
SIT – Stay in touch SK8 Skate
SK8NG – Skating
SK8R – Skater
SK8RBOI – Skater Boy
SLAP – Sounds like a plan
SMHID – Scratching my head in disbelief
SNAFU – Situation normal all fouled up
SNERT – Snot nosed egotistical rude teenager
SO – Significant other
SOAB – Son of a Bitch
SOB – Son of a Bitch
SOHF – Sense of humor failure
SOL – Sooner or later
SOL – Shit outta luck or Shit out of luck
SOK – It’s ok
SOMY – Sick of me yet?
SorG – Straight or Gay?
S?G – Straight or Gay?
SOS – Meaning help
SOS – Son of Sam
SOT – Short of time
SOTMG – Short of time, must go
SOWM – Someone with me
SPK – Speak (SMS)
SRSLY – Seriously
SPST – Same place, same time
SPTO – Spoke to
SQ – Square
SRY – Sorry
SS – So sorry
SSDD – Same stuff, different day
SSIF – So stupid it’s funny
SSINF – So stupid it’s not funny
ST&D – Stop texting and drive
STFU – Shut the fuck up
STR8 – Straight
STW – Search the Web
SUITM – See you in the morning
SUL – See you later
SUP – What’s up?
SUX – Meanings sucks or “it sucks”
SWAK – Sent (or sealed) with a kiss
SWALK – Sealed (or sealed) with a loving kiss
SWAT – Special Weapons and Tactical Team (Police terminology)
SWAT – Scientific wild ass guess
SWL – Screaming with laughter
SWMBO – She who must be obeyed. Meaning wife or partner
SYL – See you later
SYS – See you soon
T
T+ – Think positive
T4BU – Thanks for being you
T:)T – Think happy thoughts
TA – Thanks a lot
TAFN – That’s all for now
TANK – Meaning really strong
TANKED – Meaning “owned”
TANKING – Meaning “owning”
TAM – Tomorrow a.m.
TAU – Thinking about u (you)
TAUMUALU – Thinking about you miss you always love you
TBAG – Process of disgracing a corpse, taunting a fragged/killed player (online gaming)
TBC – To be continued
TBD – To be determined
TBH – To be honest
TBL – Text back later
TC – Take care
TCB – Take care of business
TCOY – Take care of yourself
TD – Tower defense (online gaming)
TDTM – Talk dirty to me
TFS – Thanks for sharing
TGIF – Thank God it’s Friday
THX – Thanks
THT – Think happy thoughts
THNX – Thanks
THNQ – Thank-you (SMS)
TIA – Thanks in advance
TIAD – Tomorrow is another day
TIC – Tongue-in-cheek
TILIS – Tell it like it is
TLK2UL8R – Talk to you later
TL – Too long
TMB – Text me back
TMI – Too much information
TMOT – Trust me on this
TMTH – Too much to handle
TMWFI – Take my word for it
TNSTAAFL – There’s no such thing as a free lunch
TNT – Till next time
TOJ – Tears of joy
TOU – Thinking of you
TOY – Thinking of you
TPM – Tomorrow p.m.
TPTB – The powers that be
TQ – Te quiero / I love you (Spanish SMS)
TSNF – That’s so not fair
TSTB – The sooner, the better
TTFN – Ta ta for now
TTLY – Totally
TTTT – These things take time
TTUL – Talk to you later
TU – Thank you
TWSS – That’s what she said
TTYAFN – Talk to you awhile from now
TTYL – Talk to you later
TTYS – Talk to you soon
TY – Thank you
TYS – Told you so
TYT – Take your time
TYSO – Thank you so much
TYAFY – Thank you and fuck you
TYVM – Thank you very much
U
^URS – Up yours
UCMU – You crack me up
UDI – Unidentified drinking injury (meaning bruise, scratch, ache and so on)
UDM - U (You) da (the) man
UDS – Ugly domestic scene
UFB – Un-fucking believable
UFN – Until further notice
UGTBK – You’ve got to be kidding
UKTR – You know that’s right
UL – Upload U-L Meaning “You will”
UNA – Use no acronyms
UN4TUN8 – Unfortunate
UNBLEFBLE – Unbelievable
UNCRTN – Uncertain
UNPC – Un- (not) politically correct
UNSUB – Unknown Subject (Law Enforcement Terminology)
UOK – (Are) You ok?
UR – Un-real
UR – Your / You’re
UR2YS4ME – You are too wise for me
URA* – You are a star
URH – You are hot (U R Hot)
URSKTM – You are so kind to me
URTM – You are the man
URW – You are welcome
USBCA – Until something better comes along
USU – Usually
UT – Unreal Tournament (online gaming)
UT2L – You take too long
UV – Unpleasant visual
UW – You’re welcome
V
VBS – Very big smile
VEG – Very evil grin
VFF – Very freaking funny
VFM – Value for money
VGC - Very good condition
VGG – Very good game (online gaming)
VGH – Very good hand (online gaming)
VIP – Very important person
VM – Voice mail
VN – Very nice
VNH – Very nice hand (online gaming)
VO – Voice Over
VRY – Very
VSC – Very soft chuckle
VSF – Very sad face
VWD – Very well done (online gaming)
W
W@ – What?
W/ With – W3
WWW – (Web address)
W8 – Wait
WAH – Working at home
WAJ – What a jerk
WAM – Wait a minute
WAN2 – Want to? (SMS)
WAN2TLK – Want to talk
WAREZ – meaning pirated (illegally gained) software
WAS – Wait a second
WAS – Wild ass guess
WAWA – Where are we at?
WAYF – Where are you from?
W/B – Write back
WB – Welcome back
WBS – Write back soon
WBU – What about you?
WC – Welcome
WC – Who cares
WCA – Who cares anyway
W/E – Whatever
W/END – Weekend
WE – Whatever
WEP - Weapon (online gaming)
WH5 – Who, what, when, where, why
WIBNI – Wouldn’t it be nice if
WDALYIC – Who died and left you in charge
WDYK – What do you know?
WDYT – What do you think?
WIIFM – What’s in it for me?
WISP – Winning is so pleasurable
WITP – What is the point?
WITW – What in the world
WIU – Wrap it up
WK – Week
WKD – Weekend
WRT – With regard to
W/O – Without
WOMBAT – Waste of money, brains and time
WOW – World of Warcraft (online gaming)
WOW-ing – In the middle of playing Word Of WarCraft
WOWING – In the middle of playing Word Of WarCraft
WRK - Work
WRU@ – Where are you at?
WRUD – What are you doing?
WTB – Want to buy (online gaming)
WTF – What the fuck ?
WTFE – What the fuck ever
WTFO – What the fuck ?, over.
WTG – Way to go
WTGP – Want to go private (talk out of public chat area)
WTH – What the heck?
WTM – W0 ho’s the man?
WTS – Want to sell? (online gaming)
WTT – Want to trade? (online gaming)
WU – What’s up?
WUCIWUG – What you see is what you get
WUF – Where are you from?
WUP – What’s up?
WUW – What u (you) want?
WUU2 – What are you up to?
WUZ – Whats Up
WUZUP – What is Up
WWJD – What would Jesus do?
WWJD – What Would Judd Do? (Artist Donald Judd, who was known to do things in his own compulsive way.)
WWAGD – What would a gamer do ?
WWAGW – What Would A Gamer Want ?
WWJTLD – What would Justin Timberlake Do ?
WWNC – Will wonders never cease
WWYC – Write when you can
WYCM – Will you call me?
WYD – What (are) you doing?
WYGAM – When you get a minute
WYHAM – When you have a minute
WYLEI – When you least expect it
WYSIWYG - What you see is what you get
X
X-1-10 – Meaning “Exciting”
X – Kiss
X! – Meaning “a typical woman”
XD – Meaning “really hard laugh” (where D is a smiley mouth)
XD – Meaning a “devilish smile”
XME – Excuse Me
XOXOXO – Hugs & Kisses
XLNT – Excellent
XYL – Ex-young lady, meaning wife. (amateur radio)
XYZ – Examine your zipper
Y
Y? – Why?
Y – Meaning  Yawn
Y2K – You’re too kind
Y2K – Year 2000
YA – Your
YAA – Yet another acronym
YABA – Yet another bloody acronym
YARLY – Ya, really?
YBIC - Your brother in Christ
YBS – You’ll be sorry
YCDBWYCID – You can’t do business when your computer is down
YCHT – You can have them
YCLIU – You can look it up
YCMU – You crack me up
YF – Young Female
YG - Young gentleman
YGTBKM – You’ve got to be kidding me
YGG – You go girl
YHBT – You have been trolled
YHBW – You have been warned
YHL – You have lost
YIU - Yes, I understand
YKW – You know what
YKWYCD – You know what you can do
YL – Young lady
YMMV – Your mileage may vary
YNK – You never know
YR – Your
YR – Yeah right
YRYOCC – You’re running your own cuckoo clock
YSIC – Your sister in Christ
YSYD – Yeah sure you do
YT – You there?
YTTL – You take too long
YTG - You’re the greatest
YW – You’re welcome
YWHNB – Yes, we have no bananas
YWHOL – Yelling “woohoo” out loud
YWSYLS - You win some, you lose some
YYSSW – Yeah, yeah, sure, sure, whatever
Z
Z – Zero
Z Z’s – are calling (meaning going to bed/sleep)
- Meaning “Said” Z% Zoo
ZH – Sleeping Hour
ZOMG – (Oh My God)
ZOT – Zero tolerance
ZUP – Meaning “What’s up?”
ZZZZ - Sleeping (or bored)

MrRahmat™. Powered by Blogger.