There was an error in this gadget

kisah bundle

Ahaks..semalam aku ade deal dua helai baju ...kalo nak di ikutankan memang la xmenarik sangat.saje je nak buat koleksi kan..deal punya deal...harga dah setuju..so..aku cakap la...saya nak mintak hold sampai esok pagi...lepas tu orang tu lek je cakap.."sory bro..barang ni sape cepat dia dapat" hehehe...dalam ati aku..peh..belagak sombong betul..xpe2..aku blas dengan rilek..xpela bang..terima kasih...nak hold sampai esok je..bukan 2 3 ari..erm...kenapa la sombong sangat..bukan nya aku tak tau..barang bundle sampai macamne...pastu kejap tadi..aku deal lagi sehelai baju..aku duk msg tanye dia bole kurang ke x..dia cuma kurang kan rm5 je..huhuhu..aku pun mintak tawar lagi...kurang lagi sikit...terus kasi kate putus..yang harga dia bagi tu last..xde kurang2 lagi..hahaha..kalo ikutkan ati aku..nak je  aku sound..abg simpan la baju tu..jual mahal2..macam la aku tak tau barang bundle sampai macamne...haiz...bukan ape...cuma mintak kurang lagi sikit je..kalo baju tu betul2 barang made in england atau japan..bole la aku terima lagi dengan harga yang dia bagi tu..tapi ni made in china...xpe2..simpan la barang tu k...ni ade lagi satu kesah..aku duk belek2 baju dekat mudah..terjumpa baju yang size aku kan..dia bukak rm25...kain dia warna putih..tapi xla menarik sangat..disebabkan murah..aku deal la harga..mintak kurang jadi rm20..dia leh sound aku.."sory la bro..tu arge tetap"hahaha..aku tergelak dalam ati aku...xpe2..aku balas..terima kasih ye...selang beberapa ari tu..dia msg aku balik...bang..amik la baju tu..saya bg rm20..sebab nak clear stok....dalam ati aku cakap..baru ko tau nak mengalah...xpayah nak main arge..sebab aku pun main bundle gak...tapi aku xbalas...malas nak layan...aku nak beli sebab nak clearkan barang dia la..nanti cepat dia setel..dia bole cari barang baru.tapi orang tu duk main harga..simpan la...pasal baju rm50 tu...made in china...simpan la...kalo aku betul2 nak cari baju tu..cuma  tambah rm20 or rm30 je leh dapat lagi lawa..lagi baru..dan made in england lagi..

0 comments:

Leave a Comment

MrRahmat™. Powered by Blogger.