There was an error in this gadget

Pagi Isnin Yang malas

asssalammualaikum..selamat pagi semua..arini rase macam malas sangat...tak tau la kenapa...maybe sebab baru bangun tido..pastu lepas cuti dua ari kan..tu yang rase malas sangat..oh..lupal lak..ari ni seperti biasa..ari ali cafe  tetap ade di tepi aku..sambil menaip ni..skang ni kegilaan bundle aku sudah teruk..kalo aku xpegi cari bundle dekat kedai2..aku duk tgk kat mudah.my..tak pun skang ni banyak duk buat blog bundle..haha...terbaik kan...jgn risau tetang blog bundle..dorang xkan tipu kita.sebab dorang pun nak duit pastu nak jual barang dorang...yang penting bila kita dah deal barang yang kite nak..kite bagi alamat rumah kite dengan betul..kalo xbetul..barang xkan sampai kat umah kita..huhuhu..blog2 bundle banyak betul barang2 yang branded..barang2 bundle dah semesti nya semua original..xrugi pape pun kalo kite beli...

0 comments:

Leave a Comment

MrRahmat™. Powered by Blogger.