There was an error in this gadget

Hari Khamis

Assalammualaikum..selamat pagi semua..seperti biasa ali cafe tetap ade pagi2..semalam aku tido awl..tu yang bangun awl ni..tapi rase macam nak tido balik...skang dapat online kejap je.sebab share laptop dengan abg aku.arini anta cpu g repair kat umah member aku..erm..lame xonline guna pc.rindu plak pc aku..arini aku nak bank in duit..dah lame dah xbank in duit..memang malas betul pagi2 ni.ade kipas kat tepi.rase nak tido lg.xpe la..jap lagi nak men dota..ase mggu ni nak mkn triple cheese burger..jom kita ke mcd...

0 comments:

Leave a Comment

MrRahmat™. Powered by Blogger.