There was an error in this gadget

Pagi Khamis

Assalammualaikum semua..selamat pagi..ari ni aku rase bersemangat sangat..semalam aku tido kul 8 malam..pagi ni aku bangun kul 6.45 pagi...haha..dah lame xtido awal dengan bangun awal...rase macam best sangat..free je pale otak ni..pagi2 ni aku pegi isi minyak kete...terus beli roti ranai petak dua keping...balik je nampak orang xcident...pagi2 lagi dah xcident..kesian dow tgk..rase orang tu nak pegi keje kot...ntah..sian dow tgk..sampai je umah..aku ingtkan nak makan sorang je roti canai ni..adik aku baru bangun tido lak..kalo tau dia bangun awal..leh aku beli banyak sikit..tapi tu la..kene la share dengan dia..

0 comments:

Leave a Comment

MrRahmat™. Powered by Blogger.